Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

GARA VE BİTLİS ŞEHİTLERİ, KOCASİNAN’DA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

GARA VE BİTLİS ŞEHİTLERİ, KOCASİNAN’DA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ
618 Görüntülenme
21 Mart 2021-16:51

GARA VE BİTLİS ŞEHİTLERİ, KOCASİNAN’DA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Yenidoğan Mahallesi’ndeki ağaçlandırma alanında gençlerle ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha güzel hale getirmek için yoğun gayret ettiklerini vurgulayarak, “Mevsim itibariyle bahar yüzünü göstermeye başladı. Her mevsim kendine özgü farklı iş konularıyla yer alıyor. Bahar gelince ise ilk olarak ağaçlandırma faaliyetleri akla geliyor. Sezonun ilk ağaçlandırma çalışmalarını Yenidoğan Mahallesi’ndeki ağaçlandırma alanına ağaç dikerek başladık. Bundan sonra rutin aralıklarla değişik sosyal gruplarla ağaç dikme etkinliğimiz devam ederken diğer yandan ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından her gün farklı noktada ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Kocasinan’ımızı yeşillendirmek ve Kayseri’mizi yemyeşil hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.  Hemşehrilerimizin, her geçen gün daha güzel bir çevreye uyanabilmeleri için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gara ve Bitlis şehitlerinin anısına ağaçları toprakla buluşturduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bugünkü dikilen ağaçların büyük bir anlamı var. Gara ve Bitlis’te şehit düşen kardeşlerimizin anısına ağaçları toprakla buluşturduk. Bu vesileyle vatanımızda huzurlu bir şekilde yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan ecdada rahmet diliyorum. Vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

Ağaç dikme etkinliğinin ardından bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklara Kocasinan Belediyesi’nin ‘Sinan ve Sinem’ çizgi karakterinden oluşan yapboz hediye etti. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft