• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

GÜLSOY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

GÜLSOY AİLESİNİN ACI GÜNÜ
589 Görüntülenme
15 Ocak 2021-16:15

Bir süredir tedavi gören baba Hacı Mehmet Gülsoy’un cenazesi, kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’un babası Hacı Mehmet Gülsoy bir süredir tedavi görüyordu. Yaşam savaşını kaybeden Hacı Mehmet Gülsoy’un cenaze törenine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, İyi Parti Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Çağan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çağan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, kurum müdürleri, ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İl Müftüsü Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından 96 yaşında hayatını kaybeden Hacı Mehmet Gülsoy’un cenazesi şehir mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft