Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

HASTANELER BÖLGESİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

HASTANELER BÖLGESİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI
506 Görüntülenme
14 Eylül 2020-16:43

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bölge Şehir Kayserimizin bir bakıma sağlık merkezi olduğunu ve bu neden ile sağlık merkezleri ile özel hastanelerin bulunduğu mahallelerde corona salgınına  (covid-19 ) karşı özel çalışma yaptıklarını söyledi.

Tacettinveli Mahallesinin şehrin merkezinde yer aldığını ve özel hastaneler ile Kızılay gibi bir sağlık merkezinin bu semtte ayrı bir değer ve önem kazandırdığını belirten Başkan Dr. Palancıoğlu                   “ Tacettinveli mahallesinde geçen hafta yol ve çevre düzenlemesi yaparak bir bakıma sağlık hizmetine katkı sağladık. Yolları güvenli, seri ve 24 saat hizmet veren sağlık merkezleri için yeniledik. Şimdi de bu bölgede yer alan sağlık merkezlerinin ağırlıklı olması sebebi ile dezenfekte çalışması yapıyoruz. Pandemin süresince düzenli yapılan bu çalışma ile vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine katkı ve destek veriyoruz” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Pandemin süresince özellikle komşu şehirlerden sağlık merkezi konumunda Kayserimize yoğun bir akın oluştuğunu bu açından düzenli olarak özel hastane ve Kızılay, üniversite hastanesi gibi yerleri dezenfekte çalışması gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.-GA-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft