Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

'HENÜZ NEREDE OYNAYACAĞIMA KARAR VERMİŞ DEĞİLİM'

'HENÜZ NEREDE OYNAYACAĞIMA KARAR VERMİŞ DEĞİLİM'
619 Görüntülenme
10 Ağustos 2020-16:48

Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren kaleci İbrahim Sehic, "Henüz gelecek sezon nerede oynayacağıma dair bir karar vermiş değilim." ifadesini kullandı.

Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren ve birçok takımla adı anılan kaleci İbrahim Sehic, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, transferine ilişkin şunları kaydetti:

"Sevgili Erzurum ailem. Henüz gelecek sezon nerede oynayacağıma dair bir karar vermiş değilim. Söylemeliyim ki bu sadece benim şahsi kararım olacak. Kararımı ne ailem ne de menajerlerimin etkisi altında kalarak alacağım, tamamen kendi kararım olacak. Yapım gereği hayatta her zaman yeni deneyimler arayan birisiyim. Erzurum'a da Şampiyonlar Ligi oynayan bir takımdan bu şekilde karar vererek geldim. Bu yüzden sizden ricam, bana bu konuda saygı duymanız, tarafıma ve aileme çirkin ve kırıcı söylemlerde ve mesajlarda bulunmamanızı rica ediyorum çünkü bu doğru değil. Ben nerede olursam olayım, her zaman Dadaş'ım"-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft