• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

“İHRACATTA YENİ REKORLAR BEKLİYORUZ”

“İHRACATTA YENİ REKORLAR BEKLİYORUZ”
1257 Görüntülenme
15 Şubat 2022-14:08

“İHRACATTA YENİ REKORLAR BEKLİYORUZ”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. OSB Başkanı İmamoğlu ve yönetim kurulu üyelerini AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu’nun yanı sıra Başkanvekili Murat Yibur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Katırcıgil ile Emre Erkahyaoğlu da yer aldı.

Ziyaretinde Kayseri OSB Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri OSB’den üretim ve ihracatta yeni rekorlar beklediklerini söyledi. Çopuroğlu, Türk sanayicisinin ihracat konusunda çok ciddi birikim sahibi olduğunu kaydetti. 

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayiciye hizmet etmek için azami gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Rabbim gayretimizi boşa çıkarmasın ve güzel Kayserimize en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip eylesin” diye konuştu.-ED-(KAYSERİ OSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft