• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

KANAL 38’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

KANAL 38’E İKİ ÖDÜL BİRDEN
500 Görüntülenme
13 Mayıs 2022-15:52

KANAL 38’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “2021 Yılı Ödüllü Medya Yarışması ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödülleri” sahiplerini buldu. Erciyes Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Kanal 38 muhabirlerinden Serap Mucuk ‘TV haber programcılığı’ dalında birinci olurken, Emine Duyan ise ‘Eğitim programı dalında’ birincilik ödülünün sahibi oldu.

Erciyes Kongre Merkezinde düzenlenen törene, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir,  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayserili iş insanı Süleyman Çetinsaya, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Baro Başkanı Ali Köse, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, daire müdürleri, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Ödül töreninin açış konuşmasını yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Türkiye'de yerel ve ulusal basının can çekiştiğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile yaptıkları iş birliğinin temel amacının, medya çalışanlarını ve geleceğin genç iletişimcileri olacak öğrencileri biraraya getirerek toplumsal sorumluluklarına karşın farkındalıkları güçlendirmek olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da, basının demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunun altını çizerek, “Basınımız vatandaşın gözü kulağı sesi olmaya devam edecektir” dedi.

Son olarak kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanında, internet mecrasının da basın yayın faaliyetlerinde kullanıldığı bir dönemin yaşandığını söyledi. İnternet gazeteciliğini, basın meslek ilkelerinin yanında ahlaki, vicdani ve iyi bir sorumlulukla yapan çok sayıda kişi olduğunu belirtti.

Özdemir, TBMM gündemine gelmesi beklenen sosyal medyayla ilgili kanuni düzenlemede, internet gazeteciliği yapanların hak ve sorumluluklarının belirlenmesini ve internet haber sitelerinin de süreli yayın kapsamına dahil edilmesini beklediklerini kaydetti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ise Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 büyük takımı eleyerek finale kaldıklarını anımsatarak, bu süreçte şehir olarak bir ve beraber hareket etmeleri ve kupayı Kayseri'ye getirmek için el birliğiyle çalışmaları gerektiğini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve erciyes üniversitesi iletişim fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “2021 Yılı Ödüllü Medya Yarışması ve Süleyman Çetinsaya Medya Ödüllerinin” verilmesine geçildi. Yapılan değerlendirmede, Kanal 38 muhabirlerinden Serap Mucuk TV haber programcılığı dalında birinci olurken, Emine Duyan ise eğitim programı dalında birincilik ödülünün sahibi oldu.

İş insanı Süleyman Çetinsaya da ödül alan basın mensuplarını tebrik ederek, 18 yıl önce İletişim Fakültesini Kayseri Erciyes Üniversitesi bünyesinde açtıklarını belirterek, bu gün itibari ile 2600 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiğini söyledi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft