Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KAYMEK’TEN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL” PROGRAMI

KAYMEK’TEN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL” PROGRAMI
528 Görüntülenme
24 Kasım 2021-14:21

KAYMEK’TEN “ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖZEL” PROGRAMI

KAYMEK A.Ş. tarafından Erciyes Kardan Adam tesislerinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile daire başkanları ve öğretmenler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve KAYMEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, programda yaptığı konuşmada, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu vurgulayarak, “Öğretmenlik mesleği her şeyden önce bir ideal, gaye ve hizmet mesleğidir. Öğretmenlerimizin en önemli özelliği, sevgi dolu yürekleri ve adanmışlık ruhlarıdır” dedi.

“BU TESİSLERİMİZİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA AÇIĞA ÇIKTI”

Konuşmasında ‘Öğretmen ışık demektir, en güzel şekilde öğreticiyi veren kişi demektir’ diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öğretmen idealleri uğrunda çalışma yapıp, öğrencilerini en güzel şekilde geleceğe hazırlayan ve başka bir örneği olmayan bir eser yetiştiren mimarlardır. Sizler bu bilinçle hareket etmek suretiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyemizde birçok hizmetlere imzalar attınız. Sizler öğrencilerimizi bilgi ile donatırken, aynı zamanda ahlaklı ve vicdanlı nesiller yetiştirme gayretindesiniz. Bugüne geldiğimizde bu tesislerimizin önemi bir kez daha açığa çıktı.”

Öztürk, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Belediyelerimiz gönül belediyeciliği yapar, öğretmenlerimiz de gönül öğretmenliği yapar. Siz gönüllere dokunuyorsunuz, gönüllerin mimarısınız. Dolayısıyla milli, manevi değerlerine sahip, ahlaklı nesiller yetiştiren, bayrağına, ezanına, vatanına, milletine nesiller yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

KAYMEK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın tüm öğretmenlere selam ve teşekkürlerini de iletti.

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR

Programın sunuculuğunu gerçekleştiren eğitmen Hatice Özmen ise, tüm KAYMEK öğretmenleri adına duygu ve düşüncelerini aktararak, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a eğitime vermiş olduğu katkılar ve yatırımlardan ötürü sonsuz şükranlarını ifade etti.

Program sonunda KAYMEK A.Ş. tarafından öğretmenlere Prof. Dr. M. Yaşar Kandemir’e ait ‘Öğretmenlerimiz ile baş başa’ isimli kitap hediye edildi.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft