• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,55
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2087193,63

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
618 Görüntülenme
25 Eylül 2020-17:46

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ndeki devir teslim törenine Eskici ile Kabakçı'nın yanı sıra müdürlük personeli katıldı.

Eskici burada yaptığı konuşmada 7 yıldır Kayseri'de görev yaptığını anımsatarak, "Görev sürem boyunca halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışıyla şehrimiz, vatandaşımız, gençliğimiz, ülkemiz, bayrağımız, bağımsızlığımız için mücadele ettik. Bu bir bayrak değişimi. Kayseri'deki bayrak ben teslim ettikten sonra daha da yükseklere çıkacak. Kayseri'de tesisleşmenin, sporsal faaliyetlerin daha da artacağından hiç şüphem yok." diye konuştu.

Kabakçı ise Kayseri'nin bir spor kenti olduğunu söyledi.

Uzun yıllardır spor camiası içerisinde olduğunu vurgulayan Kabakçı, "Benim için bu spor şehrinde görev yapmak ayrıca heyecan verici. Bu görevimizi sahada canla başla sürdüreceğiz. Bunu yaparken de şehrimizin sportif alt yapısı, gençlik kapasitesi ve diğer yurt birimleri başta olmak üzere üstüne koyarak yapmak istiyoruz. Burada önemli olan gençliğimize bu hizmeti layıkıyla sunabilmek. Bunun için de gecemizi gündüzümüze katacağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kabakçı, Eskici'yi yeni görev yeri olan İzmir'e uğurladı.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft