• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

KAYSERİ PROTOKOLÜ GÖNÜL SELAMIYLA SELAMLAŞTI

KAYSERİ PROTOKOLÜ GÖNÜL SELAMIYLA SELAMLAŞTI
697 Görüntülenme
31 Temmuz 2020-18:13

Her bayram gelenek haline gelen protokol halk bayramlaşmasına Hunat Cami ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar, bayram namazı öncesi Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat Taşçı tarafından verilen vaazı dinledi.

Bayram namazını Hunat camiinde kılanlar arasında Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan’da yer aldı.

Gönül selamıyla kayseri halkıyla bayramlaşan Vali Şehmus Günaydın "Bayramın ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Şehit ailelerinin, Kayserililerin kurban bayramını tebrik ediyorum. Bu bayram özel bir bayram, bildiğiniz gibi pandemi süreci yaşıyoruz. İnşallah birazdan kurbanlarımızı keseceğiz. Vatandaşlarımızdan özellikle temizliğe dikkat etmelerini, temastan kaçınmalarını ve mümkün mertebe az sayıda kişiyle kurban ibadetlerini ifa etmelerini bekliyoruz” dedi.

Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız ise kayseri halkının bayramını tebrik ederek, acıların azaldığı mutlulukların arttığı bir bayram olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta tüm islam aleminin bayramını tebrik ederek, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu bayram biraz daha hassas davranacağız. mümkünse kısa süreli ziyaretlerde bulunacağız. Bir ibadet anlayışı içerisinde mükellefiyetimizi yerine getireceğiz” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da islam aleminin bayramını tebrik ederek, daha nice huzurlu bayramlara erişmeyi temenni etti.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft