• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

KAYSERİ YOZGATLI DERNEKLER FEDERASYONU

1683 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-16:45

Bodrum Yozgatlılar Derneği Başkanı Nadiye Bolat, Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu ‘nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nadiye Bolat’ın  yıllarca Yozgatlılara hizmet ettiğini ve hala hizmet etmek için büyük özveri gösterdiğini söyledi.

Bodrum Yozgatlılar Derneği Başkanı Nadiye Bolat ise,  şumduya kadar olduğu gibi bundan sonra oa hep birlikte Yozgat için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu İl Kadın Kolları Başkanı Tuğba Kuşdil’de,“pandemi sürecinden sonra çok güzel çalışmalara imza atacaklarını belirtti.
Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, “gençlere yol açacağız. Ayrıca başkan vekilimiz Deniz Çağan’a da DUYKON ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonuna yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.-SM- (HABER MERKEZİ)
 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft