• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR KARAMUSTAFA’YA ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR KARAMUSTAFA’YA ZİYARET
736 Görüntülenme
29 Aralık 2021-10:13

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN REKTÖR KARAMUSTAFA’YA ZİYARET

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri  Ersan Dağdeviren, Koray Can ve Kazım Karagöz katıldı.

 Ziyarette konuşan Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemiz kurulalı 3 yıl geçti ve bu sezonda yüz yüze eğitime başladık. Bu salgın sürecinde üniversite olarak bir sorun yaşamadık. Temizlik, maske ve mesafe kuralına da dikkat edince sorun kalmıyor. Sizin bir Yozgatlılar Federasyon başkanısınız bir de diğer yandan medyamızın önemli bir temsilcisisiniz. O manada da üniversitemize katkılar sağlıyorsunuz. Bu vesileyle o açıdan da teşekkür ediyorum” dedi.     

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Seçildiğimiz günden sonra ilk ziyaretlerin içinde yer almanız bizim için ayrı bir gurur. Kayseri Üniversitesi Kayseri’nin en taze üniversitelerinden birisi. Pandemi sürecini sizler tecrübeniz ile beraber fırsata çevirdiniz. Bizler biliyoruz ki bundan sonraki süreçte bu kampüsün yetmeyeceğini de tahmin ediyoruz. Bu anlamda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversitenizde bulunan Yozgatlı öğrencilerimiz ve öğretim görevlilerimizle ve personellerle önümüzdeki süreçte bir araya gelmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft