• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN’DAN SORGUN ENGELLİLER UMUT DERNEĞİ’NE TAM DESTEK

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN’DAN SORGUN ENGELLİLER UMUT DERNEĞİ’NE TAM DESTEK
876 Görüntülenme
18 Şubat 2022-13:27

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN’DAN SORGUN ENGELLİLER UMUT DERNEĞİ’NE TAM DESTEK

Müsabaka öncesi konuşan Sorgun Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü Antrenörü Hamza Kablanoğlu;” Öncelikle kanal 38’e teşekkür ediyorum. Yozgat’ın ilk ve tek takımıyız. Kayseri’ye maça geldik. Sizlerde bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlerden Allah razı olsun. Basketbol’un dışında badminton ve bocce’de oynuyoruz. Ancak beklediğimiz desteği göremiyoruz. Bu anlamda hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Federasyon başkanım deniz çağan bey’e teşekkür ederim yanımızda oldu ve biz Yozgat’ta gibi hissediyoruz” diyerek konuştu.

Sorgun Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü Başkanı Süleyman Özdemir ise yaptığı açıklamasında; “Yozgat Sorgun’dan geliyoruz. Spor hepimizin sporu engelliler hepimizin engeli çünkü biz engelli kardeşlerimizle iç içeyiz. Spor’da birlik, beraberlik içerisindeyiz. Şuanda takım olarak bölgesel B’deyiz. İnşallah daha ileri liglere çıkacağımıza inanıyoruz. Play Off’da oynayacağımıza inanıyoruz. Üç maç daha aldığımızda play off’a çıkacağız. Ben tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kanal 38 ve TV 38 ekibine de teşekkür ediyorum. Bizi izleyenlere de sponsor olmalarını istiyoruz. Bu sayede engellilerimizin hayatın içinde yer alıp kendilerini ispatlayabilecekler. Bizleri yalnız bırakmayan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetimine de teşekkür ediyoruz. Bizleri motive ve onure ettiler. Allah onlardan razı olsun” diyerek konuştu.

Başhakem Orhan Altın’ın yönettiği Sorgun Engelliler Umut Derneği ve Melikgazi Belediyesi arasındaki basketbol maçı heyecanlı anlara sahne oldu. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyesi Koray Can’ın da tribünden destek verdiği maç 72-43’lük skorla tamamlandı ve maçta gülen taraf Sorgun Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü oldu.

Maçın ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, spor kulübü idarecileri ve sporcularla düzenlediği yemekte buluştu. Başkan Deniz Çağan burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti;”Bugün gerçekten bizleri mutlu ettiniz. Burada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Biz Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak inşallah bundan sonraki dönemde Kayseri’de yapacağınız tüm maçlarda sizleri ağırlamak isteriz. Bugün aldığınız galibiyette farklı bir galibiyetti. Ben sayın başkan, antrenör ve sporcu kardeşlerimle sohbet ettiğimde sorunları dile getiriyorlar. İnşallah önümüzdeki süreçte hükümetimiz ve belediyelerimizin desteğiyle spor kulüpleri daha da profesyonel hale gelir. Sizlerinde daha nice başarılar elde edeceğinizi biliyorum. Play Off’a’da kısa bir mesafe kaldığını görüyoruz. Sizleri daha üst liglerde görmeyi arzu ediyorum. Ben bizleri burada galibiyetle mutlu ettiğiniz için ve yemekte bizlerle olduğunuz için hepinize hem şahsım hem yönetim kurulum hem de Kayseri’de yaşayan tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise misafirlerine hediye takdim ederken, Sorgun Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü tarafından da Başkan Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyesi Koray Can’a forma armağan edildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft