• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ’A ZİYARET

 KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ’A ZİYARET
745 Görüntülenme
11 Mart 2022-09:46

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş’ı TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette konuşan Elitaş, “ Biz Yozgat’ta doğup veya soyu Yozgat’ta olan hemşehrilerimizle uzun yıllardır kardeşçe çok güzel bir kültür oluşturduk” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Dursun Açıkyürek ve Kazım Karagöz, başkent temasları kapsamında Ak Parti’nin etkin isimlerinden Grup Başkanvekili ve Ekonomi eski Bakanı Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkan ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnineyeti dile getirerek, “ Biz Yozgat’ta doğup veya soyu Yozgat’ta olan hemşehrilerimizle uzun yıllardır kardeşce çok güzel bir kültür oluşturduk. Bir taraftan Sivas diğer taraftan Yozgat, bir taraftan Kahramanmaraş gibi Kayseri’de nüfus yoğunluğu olan komşu illerimiz kardreşlerimiz artık asli bir Kayseri’li olarak görevlerine devam ediyorlar. Ben bu ziyaretlerinden dolayı değerli başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, yönetim kurulunu kabulünden dolayı Elitaş’a teşekkür ederek, “ Bizde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak, sizlerin çalışmalarını takdirle karşıladık. Bu güne kadar yaptığınız hizmetleri çok iyi biliyoruz. derneklere, sendikalara, federasyonlara yapmış olduğunuz yardımları çalışmaları ve vermiş olduğunuz destekleri biliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte istişare toplantımızın ardından bizlere faydalı önerilerde bulunacağınızdan hiç şüphem yok. Bu anlamda hem şahsım hem yönetim kurulum adına Bizlere zaman ayırdınğınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. -ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft