• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL EMRAH KARAYEL’E İADE-İ ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL EMRAH KARAYEL’E İADE-İ ZİYARET
767 Görüntülenme
15 Mart 2022-09:32

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU’NDAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL EMRAH KARAYEL’E İADE-İ ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonun değerli Başkanı deniz çağan ve yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer Ersan Dağdeviren, Koray Can, Kazım Karagöz ve Dursun Açıkyürek’in ziyaret programı yoğun bir şekilde sürüyor. Federasyon yöneticileri, başkent temasları çerçevesinde, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’e İade-i ziyarette bulundu.

 

Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, ziyaretlerinden dolayı başkan Çağan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Tabi Kayseri miz Yozgatımız kardeş şehirler. Bizde tevafuk geçen hafta Yozgatdaydık. Dolayısıyla birbirimizde farkımız yok. Deniz Bey de sağolsun Kayserimizin İş hayatına, medya hayatına, son derece önemli katkılar yapıyor. Yönetimindeki diğer isimler gibi, her birinizde buraya tekrar hoş geldiniz. İnşallah hep birlikte hem Kayserimizde Ankara şubesi de burada. Ankara şubesi ile de inşallah daha sık görüşelim. Burası Neticede sizlerin mekanı, sizlerin evi Türkiye Büyük Millet Meclisindeyiz. Biz milletimizin temsilcisi olarak buradayız. Bu anlamda bir kez daha ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise yozgatlıların kadim şehir Kayseri’de yıllardır iç içe yaşadığının altını çizerek, “Biz Karayel ailesiyle iç içe hep birlikte olduk. Dostluklarını her zaman hissettik ve gördük. Bundan sonraki süreçte de sizin hem Vekillik döneminizde hem de bilgi ve tecrübelerinizle birlikte inşallah biz de Kayseri'de Yozgatlılar olarak sizlerin tavsiyeleri olursa tavsilerini almak ilerleyen dönemde Kayseri'de yapabilecek neler varsa beraber yapabilmek. Bunların istişaresini etmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte beraber ortak projelere de imza atmış oluruz” dedi.

 

Milletvekili Karayel’in Milli Türk Talebe Birliğinin de Başkanı olması hasebi ile Türkiyedeki birçok ilide ziyaret ettiğini kaydeden Çağan, sözlerini şöyle sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Yozgat’ta bir programınız oldu. Programınızın ardından Kayseri'den İstanbul'a geçtiniz. Yakın takip ettiğim için biliyorum. Bu programlar çerçevesinde tabii Yozgat'ımızda inşallah sizler iyi ağlarlanmışızdır. Allah razı olsun ona şüphemiz yok. İnşallah Bizlerde sizlere tekrar ağırlamak isteriz. Tekrar ortak projelerde beraber hareket etmek isteriz. Ben bizleri kabul ettiğiniz yoğun gündemizden bizleri kabul ettiğiniz şahşım adına hem yönetim kurulum adına hem de Kayseri'de yaşanan bütün hemşehrilerim adına teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft