Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KAYSERİ'DE İÇERİĞİNDE "BOR" OLAN TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRETİLİYOR

KAYSERİ'DE İÇERİĞİNDE "BOR" OLAN TAKVİYE EDİCİ GIDA ÜRETİLİYOR
666 Görüntülenme
17 Eylül 2020-15:58

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen toplantıda konuşan firma sahibi İrfan Tekin, vücudu doğal beslemek için ürünü piyasaya çıkarttıklarını söyledi.

Bilimsel çalışmaları yaklaşık 13 sene sürdürdüklerini belirten Tekin, vücudun bora ihtiyacı olduğunu ve bunun tüketilmesi için takviye edici gıdanın ortaya çıktığını ifade etti.

Tekin, ürünün vücudun ihtiyacı olan iç enerjiyi yükselterek mikroorganizmalara karşı mücadeleyi artırdığını da aktardı.

Tamamen yerli ve doğal olan takviye edici gıdanın bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğine değinen Tekin, "İlaçların vücutta bıraktığı ağır hasarların kurtulmasında ürünümüz faydalı. Hasta olmayan biri günde üç bardak içilebilir." dedi.

- "Ürünü kullandıktan sonra vücut direncim arttı"

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Rukiye Uslu da 2017 yılında kendisinin bir hastalıktan dolayı kemoterapi gördüğünü ve o dönemde vücut direncinin çok düştüğünü aktardı.

Kolunda ödem olması nedeniyle işinin aksadığını dile getiren Uslu, "6 ay önce bu ürünle tanıştım. Halsiz, bitkin, kemik ağrılarım oluyordu, yürüyüşlerim bile aksıyordu. Ürünü kullandıktan sonra vücut direncim arttı. Ağzımda aftlar çıkıyordu, onlar yok oldu." ifadelerini kullandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tüm dünyayı sardığını Türkiye'de 367 gazetecinin virüsten hayatını kaybettiğini ifade etti.

"Bor, Türkiye'nin önemli yer altı zenginliklerinden biri." diyen Altınkaya, bu zenginliğin çok fazla değerlendirilemediğini sözlerine ekledi. -GA-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft