• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

KAYSERİ'DE MUHASEBE HAFTASI KUTLANDI

KAYSERİ'DE MUHASEBE HAFTASI KUTLANDI
608 Görüntülenme
01 Mart 2021-16:46

KAYSERİ'DE MUHASEBE HAFTASI KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Oda sekreteri Baki Gümüşok, törende yaptığı konuşmada, salgın nedeniyle Muhasebe Haftası'nı sınırlı organizasyonla kutladıklarını söyledi.

Kovid-19 sürecinin mali müşavirlik mesleğinin ne kadar öneme sahip olduğunu gösterdiğini belirten Gümüşok, şunları kaydetti:

"Dünyanın ve ülkemizin bu sıkıntılı sürecin üstesinden geleceğine olan umudumuz tamdır. Muhasebe mesleğinin sunmuş olduğu hizmetlerin ne kadar hayati öneme haiz olduğu pandemi dönemi boyunca daha iyi anlaşıldı. Mali müşavirler pandeminin zor şartlarında görevi başında, işletmelerimize ve ülkemize hizmet vermeye devam etti. Bu zor şartlarda çok sayıda meslek mensubumuz hastalandı ve bazı meslektaşlarımız aramızdan ayrıldı. Halen hastalıkla mücadele edenlere acil şifalar, aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum."-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft