• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI
593 Görüntülenme
31 Mayıs 2022-15:41

KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Süper Lig’de yeni sezon için hazırlıklarına başlayan Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı hafta içinde yapacağı bazı görüşmelerle takımdaki transfer konusuna açıklık getirmeye hazırlanıyor.

Süper Lig’de yeni sezon için hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve 9 futbolcu ile sezon sonunda sözleşmelerinin bitmesi nedeniyle yol ayrılığı yaşayan takımda, yeni sezon için kimlerin kalacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Yeni sezon öncesi Kayserispor’da sözleşmesi sona eren isimler şu şekilde: Abdulkadir Parmak, Mert Çetin, İbrahim Akdağ, Kolovetsios, Lung, Yasir Subaşı, Mustafa Pektemek, İlhan Parlak, Cenk Gönen. Bu isimlerden özellikle kaleciler Lung ve Cenk yerine yeni sezonda yeni biri ismin olup olmayacağı merak konusu olurken bu konuda yönetimin hafta içinde yapacağı görüşmeler sonucunda kararını vereceği ifade edildi.

Hafta içinde Başkan Berna Gözbaşı’nın takımın başında yer alacak isim için öncelikle Teknik Direktör Hikmet Karaman ile bir araya geleceği belirtildi. Bu görüşmede ortaya çıkacak sonuca göre yeni dönemde nasıl bir yol çizileceğine cevap verilecek. Hikmet Karaman ile yola devam kararının çıkmasının kuvvetli ihtimal olduğu belirtildi. Kararın Karaman ile devam olması halinde kadroda eksilen yerler için bazı isimler ile yeniden masaya oturulacağı da öğrenildi.

Yapılacak görüşmede Hikmet Karaman tarafından olumsuz bir cevabın verilmesi halinde ise yeni bir teknik heyet ve futbol transferi konusunda yönetimin belirlediği isimler için düğmeye basılacağı iddia edildi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft