• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

KAYSERİSPOR'DA MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARI

KAYSERİSPOR'DA MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARI
529 Görüntülenme
30 Eylül 2020-16:03

Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'in 4. haftasında 2 Ekim Cuma günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, tesislerdeki antrenman teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde gerçekleştirildi.

İdmanda top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynandı.

Kayserispor, hazırlıklarına yarın devam edecek.

FERNANDES VE BEHİCH İLE ANLAŞILDI

Hes Kablo Kayserispor, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes ve çifte vatandaşlığı bulunan Aziz Behich ile anlaşmaya vardı.

Hes Kablo Kayserispor, bir dönem Beşiktaş forması giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Maneul Fernandes ile anlaşmaya vardı. Bugün içerisinde Kayseri’ye gelecek olan Fernandes ilk olarak sağlık kontrolünden geçecek ve ardından kendisini 2 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzalayacak. Manuel Fernandes, sarı i-kırmızılı takımdan yıllık 750 bin Avro ücret alacak.

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Lokomotiv Moskova’ya giden, sonrasında Krasnodar forması giyen Portekizli futbolcu, kariyerinde 482 maça çıktı ve 66 gol, 82 asistlik performans sergiledi. 2014’te Beşiktaş’tan ayrılan Fernandes 6 yıl sonra Türkiye’ye dönecek.

Hem Avustralya hem Türkiye vatandaşlığı bulunan sol kanat oyuncusu Aziz Behich ile de anlaşma sağlandı. Medipol başakşehir takımı kadrosunda blunans ancak fazla forma bulamayan Aziz Behich ile görüşen Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, bu oyuncu ile de anlaşmaya vardıklarını duyurdu. 30 yaşındaki sol bek oyuncusu ile 1 yıllığına kiralık sözleşme yapılacak. Aziz Behich, geçen sezon 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası, 2 UEFA kupası olmak üzere 11 maçta forma giymişti.-NG-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft