Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KAYSO VE HALKBANK’TAN FİNANSMAN ANLAŞMASI

KAYSO VE HALKBANK’TAN FİNANSMAN ANLAŞMASI
642 Görüntülenme
07 Ocak 2021-14:24

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Halkbank Bölge Müdürü Hakan Yılmaz Kefkir ile Ticari Şube Müdürü Tural Yalçın tarafından imzalanan protokol, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkanı sunuyor.

İmza töreninde konuşan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, imzalanan protokolün sağladığı imkanlardan Kayseri Sanayi Odası’nın tüm üyelerinin faydalanabileceğini belirterek, protokolün Kayserili sanayicilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Halkbank Paraf ticari kredi kartın KAYSO üyelerine tahsilat güvencesi sağladığına dikkat çeken Başkan Büyüksimitci, "Bu kart ile alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önü açılıyor. Bu sayede üyelerimiz çek-senet takibi yapmadan, tahsilat derdiyle uğraşmadan, güven içinde malını satabilecek. Sattığımız mal bedelini, tahsilat riski taşımadan, Halkbank garantisiyle, peşin ya da taksitli alacağız. Bu kartla malını alacak ve ödemesini de 18 aya ulaşan esnek vadelendirme ile yapabilecek. Kısacası, mal almak gerekince bu kartla para ödemeden satın alma yapılıyor. Satıcı da bu kimdir diye endişe etmeden, malını güvenle satıp, parasını bankadan tahsil edecek. Böylece hem alıcı hem de satıcı, nakit akışlarını rahatlatacak" dedi.

Başkan Büyüksimitci, bu anlaşmadan TOBB çatısı altındaki 1,5 milyon işletmenin yararlanabileceğini de belirterek, projenin hayata geçmesine öncülük eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti.

Halkbank Bölge Müdürü Hakan Yılmaz Kefkir ise anlaşmanın iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunarak projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.-ED-(KAYSO)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft