• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

KOCASİNAN’DA KURALAR ÇEKİLDİ

KOCASİNAN’DA KURALAR ÇEKİLDİ
640 Görüntülenme
16 Ocak 2021-18:42

Kocasinan belediyesi meclis salonunda düzenlenen kentsel dönüşüm 336 konutun kura törenine Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar katıldı.

Törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hak sahiplerine konutlarını renkli bir törenle teslim etmek istediklerini ancak pandemi dolayısıyla bu kura çekimini dijital ortamda yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Gelinen noktanın 6 yıllık bir emeğin karşılığı olduğunu belirten Çolakbayrakdar, “2018 yılının çalışmalar başladı. 2020 yılının başında ise ince yapı ihalelerine başladık. Zor bir süreçti ama tüm zorluklara rağmen, imalatlarımızı sene sonuna tamamladık” dedi.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, büyükşehir belediyesi olarak 16 ilçede yapılan çalışmaları takip ederek üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  ise, kentsel dönüyümün ülkemizde bir zorunluluk olduğunu söyledi. Özhaseki,2020 yılının türkiyesinde ihtiyaca cevap veremez evlerde oturmanın mümkün olmayacağının altını çizdi. 

Yapılan konuşmaların ardından Kocasinan belediyesinin Yunusemre mahallesinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kuraları çekililerek hak sahiplerine teslim edildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft