• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

KORKMAZYÜREK’TEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

KORKMAZYÜREK’TEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ
675 Görüntülenme
08 Eylül 2021-11:05

KORKMAZYÜREK’TEN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Özçelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, Yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına Seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek yeni döneme ilişkin başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Korkmazyürek’in de yer aldığı ziyarette konuşan Özçelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, kayseri’de metal iş kolunda 5500 üye sayısı ile büyük sendika olduklarını söyledi. Kendisinin de bir yozgatlı oluğuğunu belirterek sendikaya üye olan çok sayıda da yozgatlı bulunduğunu da kaydeden Korkmazyürek, “Uzun yıllardır tanıdığım kardeşimi federasyon başkanlığına seçildiğinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisinin şahsında bütün yönetim kurulunu da tebrik ediyorum. İnşallah bu çalışmalarında sendika olarak da Hak-İş olaraktan Özçelik İş Sendikası olarakta üzerimize düşen ne varsa bizde yanında olacağımızı beyan ediyoruz. Her türlü hayırlı çalışmalarında başarılar diliyoruz yeni seçildiği görevinde Allah hayırlı mübarek eylesin diyorum tebrik ediyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, Kayseri’de üye sayısı anlamında faaliyet gösteren en büyük derneklerden birisi olduklaklarını belirterek, “Hem başkanımızın Kayserili olması, şube başkanımızın da Yozgatlı olması bizler için gurur verici. Tabi sizler de Kayseri’de uzun süredir faaliyet gösteriyorsunuz uzun süredir çalışmalar yapıyorsunuz buyurduğunuz gibi Kayseri’de çok fazla beyaz yakalı ve diğer vasıflarda çalışan çok fazla Yozgatlı olduğunu biliyoruz. Sizin sendikanıza bağlı üyelerin olduğunu da biliyoruz. Tabi bizim amacımız gayemiz bundan sonraki süreçte sendikanıza bağlı birçok üyelerle köprü oluşturabilmek. Özçelik-İş Sendikası, inşallah bundan sonraki süreçte bu köprüyü bize sağlayacaktır. Şahsım adına dostluğunuzu her zaman yanımızda hissettik. Bundan sonraki süreçte de bu sıcak ilişkiler devam edecektir. Özçelik iş sendikasıyla birlikte inşallah daha güzel işler daha güzel çalışmalar içerisinde, hem Kayseri’ye hem de Yozgatlı hemşerilerimize hizmetlerimiz devam edecektir. Bu vesile ile bende yönetim kurulum adına ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft