• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

LÖSEV’DEN AİLELERE ET YARDIMI YAPILDI

LÖSEV’DEN AİLELERE ET YARDIMI YAPILDI
632 Görüntülenme
25 Haziran 2021-16:03

LÖSEV’DEN AİLELERE ET YARDIMI YAPILDI

Lösev Kayseri Şubesi Kurban Bayramı öncesinde ailelere et kolilerinin dağıtımını yaptı. Lösev Kayseri Aktif İletişim Sorumlusu Mehmet Merkit, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında dağıtımların devam edeceğini söyledi.

Merkit, “Yılın belli dönemlerinde Kayseri’deki ailelerimize kırmızı et paketlerini dağıtıyoruz. Kırmızı et oldukça önemli. Çünkü aldıkları ilaçlar  nedeniyle bağışıklık sistemleri zayıfladıkları için kırmızı ete ihtiyaç duyuyorlar. Bizlerde aldığımız bağışlarımızı yıl içerisinde bu şekilde dağıtıyoruz. Hastalarımızın hızlı bir şekilde iyileşmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Dağıtılan kolilerin içeriğinden bahseden Merkit, “Pastırmasından bifteğe kadar birçok et ürünü mevcut. Mümkün olduğunca çok aileye ulaşmak istiyoruz. Çevre illerde de dağıtımlarımız sürecek” diye konuştu. -ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft