• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

MELİKGAZİ KONFORLU ULAŞIM SUNUYOR

MELİKGAZİ KONFORLU ULAŞIM SUNUYOR
478 Görüntülenme
12 Ağustos 2022-14:27

MELİKGAZİ KONFORLU ULAŞIM SUNUYOR

Melikgazi Belediyesi Gesi Fatih Mahallesi’nde 2,5 kilometre uzunluğa sahip olan bozuk ve yıpranmış yolun asfalt yenileme çalışmalarına başladı.

Melikgazi Belediyesi olarak her mahallede asfaltlama çalışmasına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Şu anda Gesi Fatih Mahallemizdeyiz. Burada gerçekten eskimiş olan büyük bir hat vardı. 2,5 kilometrelik asfalt hattını yeniliyoruz. Bu bölgeyi yaptığımız park, cami ve inşaat çalışmaları ile güzel bir mahalle haline getirmek istiyoruz. Eskimiş yollarımızı da plan program dahilinde yenilemeye devam ediyoruz. Hayırlı olsun. Muhtarımız söyledi biz de plana aldık. Aynı zamanda buradaki parkımızla ilgili vatandaşlarımızın talepleri de var. Mahallemizi güzelleştirmek için gücümüz çerçevesinde buraya da diğer mahallelere olduğu gibi hizmet edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah” dedi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft