• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    1992565,45

MÜNİH YOZGATLILAR DERNEĞİ'NDEN YOZGATLI ESNAFI ZİYARET

1586 Görüntülenme
24 Şubat 2021-17:27

MÜNİH YOZGATLILAR DERNEĞİ'NDEN YOZGATLI ESNAFI ZİYARET

Geçtiğimiz gün Bayern Yozgatlı Dernekler Birliği e.V.(BayDeBir)başkanı Levent Gülten ve yönetim kurulu ekibi Dağaslan Kılıçarslan, Şükrü Uçar ,Hakan Çöküşü ,Ali Akçe ve Erol Büyükbaş'la birlikte Yozgat Aydıncıklı iş insanı Ömer Yılmaz'ı iş yerinde ziyaret ederek hasret giderdiler.

BayDeBir ve AYDEF teşkilatlarımızın hizmetleri hakkında bilgi veren başkan Levent Gülten DUYKON Avrupa basın temsilcisi gazeteci Doğan Tufan'a ziyaretiyle ilgili olarak, " Münih şehrimizin Ausburg şehrinde esnaf olan Ömer ağabeyi ziyaret ettik. Hemşehrimizin işlerinin iyi olmasından mutlu olduk, kendisine başarılar diledik" dedi.

İş insanı Ömer Yılmaz'da yaptığı konuşmada, " Hemşehrilerimin ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun oldum.Allah eşin ve dostun yokluğunu vermesin. Yozgatlı kardeşlerimin hep yanlarındayım" şeklinde konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft