Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,33
  • EURO
    35,15
  • GRAM ALTIN
    2230,82
  • ÇEYREK ALTIN
    3669,71
  • BITCOIN
    2186990,61
Gazete Reklamları

NURSAÇAN, “ZOR; AMA FIRSATLARIN OLDUĞU BİR COĞRAFYADAYIZ”

NURSAÇAN,  “ZOR; AMA FIRSATLARIN OLDUĞU BİR COĞRAFYADAYIZ”
542 Görüntülenme
15 Haziran 2021-15:35

NURSAÇAN,  “ZOR; AMA FIRSATLARIN OLDUĞU BİR COĞRAFYADAYIZ”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, pandemi sürecinde yaşanan zorlukların aşılması için devletimizin ilgili birimlerinin gerekli gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

“SANAYİCİYE SAĞLANAN DESTEK BOŞA GİTMEZ”

Sanayiciye verilen desteklerin boşa gitmediğini vurgulayan Kayseri OSB Başkanı Nursaçan, “Sanayicimiz üretim ve ihracattan taviz vermeden çalışıyor. Pandemi sürecindeki sorunlarımıza ilgililerin ilgisiz kalmadığını görüyoruz. Kredi Garanti Fonu ile nefes kredisi verilmesi önemli gelişmeler. Bu krediler istihdam ve ihracata çok önemli katkılar yapıyor, yapacak. Bu desteklerin boşa gitmediğini ihracat ve büyüme rakamları gösteriyor: Dünya ekonomisi çok ciddi sorunlar yaşamasına rağmen yılın ilk çeyreğinde yüzde 7’lik bir büyüme yakaladık. Yine Türkiye Cumhuriyeti tarihinin rekor ihracat rakamlarına ulaştık” dedi.

“TÜRKİYE’YE İHTİYAÇLARI VAR”

Türkiye’nin özellikle Avrupa ülkeleri için çok önemli bir ticaret partneri olduğunu ifade eden Başkan Tahir Nursaçan, ülkemizdeki kaliteli üretime komşu ülkeler ile Avrupa ülkelerinin ihtiyacı olduğunu belirtti. Bir ve beraber olmamız halinde çok daha üretken olabileceğimizi vurgulayan Tahir Nursaçan, “Bulunduğumuz coğrafi ve stratejik konumumuzu fırsata dönüştürmeliyiz. Sanayicilerimizin bu fırsatları değerlendirerek yeni pazarlara açılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kayseri sanayisinin çok daha fazla ihracat yapması ve çok daha fazla üretmesi için azami derecede gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.  -GA-(OSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft