• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

OSB’DE BİR FİRMADA KAN BAĞIŞI FARKINDALIĞI

OSB’DE BİR FİRMADA KAN BAĞIŞI FARKINDALIĞI
557 Görüntülenme
15 Haziran 2021-11:18

OSB’DE BİR FİRMADA KAN BAĞIŞI FARKINDALIĞI

Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesinde farkındalık yaratmak ve daha bilinçli toplum olabilmek adına bir firmada kan bağışı düzenlendi.

Firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şirketimizde kurumsal sosyal proje olarak böyle bir organizasyonda bulunduk. Amaç sadece kan bağışlamak değildi, aynı zamanda uygun bir donor bulunabilir umuduyla kök hücre içinde kan verdik. Şirkette mavi yakadan beyaz yakaya herkes böyle bir organizasyon için seferber oldu. Bunlara yöneticilerimiz Hasan Elcuman ve Harun Elcuman da dahil. Personellerine örnek olmak ve bir nebze de böyle bir organizasyonda başta yer almak istedikleri için kan vererek çalışanları da teşvik ettiler.  Şehrimiz için iş adamlarının yani iş dünyasının da bu konuda çalışmalarda eksikleri olduğunun farkındaydık. Bu hareketle örnek ve teşvik edici olmak istedik”  -GA-(HABER MERKEZİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft