• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

OSMAN ULUBAŞ KÖŞK ANADOLU LİSESİ’NDE KAN BAĞIŞI

OSMAN ULUBAŞ KÖŞK ANADOLU LİSESİ’NDE KAN BAĞIŞI
557 Görüntülenme
14 Haziran 2021-16:27

OSMAN ULUBAŞ KÖŞK ANADOLU LİSESİ’NDE KAN BAĞIŞI

Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekledi. Okul bünyesinde Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığın kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyasının bağışçılarından birisi de Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya oldu. 

Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi bahçesindeki kan bağışı kampanyasına katılan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya yaptığı açıklamada, “ Bir Damla Kan Bir Can projesiyle yola çıktığımız ilkini Kilim Sosyal Bilimler Lisesi’nde yaptığımızın ikinci aşamasını bugün burada yapıyoruz. Bu süreçte Kızılay’a destek olmak amacıyla bütün öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle uygun olan herkesle buradayız” dedi.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, “Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum. Bende bir gönüllü olarak kan bağışı yapacağım” diye konuştu.

Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Boran, “Pandemi nedeniyle kan bağışı oranları düşmüştür. Hem toplumda hem de sosyal medyada toplumda bir farkındalık oluşsun diye okulumuz olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesini gündeme getirmek istedik. Öğretmen arkadaşlarımızı düzenli olarak kan bağışı yapıyorlar. Herkesi de kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, kan bağışında bulundu. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft