• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
609 Görüntülenme
19 Ağustos 2020-14:58

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol'un oyuncuları, sağlık kontrolünden geçirildi.

Basketbolcular Gülse Uğur ile yeni transferler Melis Gülcan ve Zeynep Öykü Kalbisağde, Memorial Kayseri Hastanesinde sağlık kontrollerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına açıklama yapan Melis Gülcan, iyi bir sezon geçirmek istediklerini söyledi.

Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Gülcan, şunları kaydetti:

"Sezon açılışımızı yaptık şimdi de sağlık kontrolümüzü olacağız. Oyuncular yavaş yavaş gelmeye başlıyor. İnşallah Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu sene umarım güzel bir yıla imza atacağız. Takım olarak yeni bir sistem oluşturuyoruz. Bu da umarım güzel işleyecek ve biz de güzel bir başarıya imza atacağız."

Gülse Uğur da 1 hafta önce idmanlara başladıklarını hatırlatarak, sakatlıksız bir sezon diledi.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft