• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ÖZEL ÖĞRENCİLER ERCİYES DAĞI'NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

ÖZEL ÖĞRENCİLER ERCİYES DAĞI'NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
814 Görüntülenme
25 Mayıs 2021-16:52

ÖZEL ÖĞRENCİLER ERCİYES DAĞI'NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle Hulus Hanımlar Derneği tarafından hayata geçirilen "BİN-KAY-SERİ" adlı proje kapsamında, İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu'ndaki öğrenciler, "Sağlıklı yaşama bir adım" etkinliği kapsamında Erciyes'te buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan kitapların dağıtıldığı etkinlikte, öğrenciler açık havada Erciyes manzarasına karşı kitap okudu.

Proje koordinatörlerinden Mustafa Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencileri hayata adapte etmeyi planladıkları projeyi, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle hayata geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında birçok etkinliğe imza attıklarını, bugün de kitap okuma faaliyeti yaptıklarını belirten Karabulut, "Gençlerin zihnen kuvvetli, bedenen sağlıklı birey olmaları için projeyi hayata geçirdik. Bugün de öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını canlı tutmak adına Erciyes'te kitap okuma faaliyeti yaptık." dedi.

Proje koordinatörü Hüseyin Bozlak da etkinliğe hafif zihinsel engelli 100 öğrencinin katılım sağladığını anlatarak, "Öğrencilerimiz bu proje kapsamında daha önce kayak ve binicilik eğitim aldı. Bugün de Erciyes'te kitap okudular, teleferiğe bindiler. Güzel bir gün geçirdiler. Hepsi de çok mutluydu. Faaliyetin, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları açısından iyi bir motivasyon sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu. -GA-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft