Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ÖZHASEKİ, “KAYSERİ’DE GÖNÜL VE GÜÇ BİRLİĞİ VAR”

ÖZHASEKİ, “KAYSERİ’DE GÖNÜL VE GÜÇ BİRLİĞİ VAR”
662 Görüntülenme
09 Mayıs 2021-14:56

ÖZHASEKİ, “KAYSERİ’DE GÖNÜL VE GÜÇ BİRLİĞİ VAR”

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, dün akşam Melikgazi Belediyesi ev sahipliğinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile iftardan sonra bir araya geldi. Sahura kadar süren toplantıda belediyelerin mevcut durumu ve yeni projeler ele alındı.

Toplantıda konuşan Özhaseki, idarecilerin tam kapanma dönemini bir fırsata çevirebileceğini ifade ederek, “Pandemi döneminde elbette evlerde kalıyoruz fakat idarecilerin çalışması gerekiyor. Gece gündüz demeden gayret etmesi gerekiyor. Hatta kimsenin dışarıya çıkmadığı ortamlarda daha çok çalışıp bunu fırsata dönüştürmesi icap ediyor. Bu anlamda da çok verimli çalışmalar oldu.” şeklinde konuştu.

Özhaseki, “Özellikle bugün Talas ve Kocasinan Belediyelerimizin projeleri üzerinde çalıştık. Ali Dağı üzerine yapılacak olan gerek dağ üzerine finüküler sistemle çıkış, oradaki sosyal tesisler, yürüyüş ve spor alanları gerekse Kocasinan bölgesindeki yeni yapılacak yollarla ilgili çalışmaları konuştuk. Melikgazimizin büyük projeleri için birlikte bir istişare halinde bulunduk.” diye konuştu.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin birlik içerisinde çalıştığına vurgu yapan Özhaseki, “Birlikten rahmet doğuyor; ayrılıkta azap doğuyor. Biz kendi içimizde yapacağımız bu çalışmalar için bir dayanışma ile güç birliği yaparak elimizdeki imkanları; personel, ekipman, sermaye ne varsa birleştirerek Kayseri’nin projelerini yapmanın ve vatandaşın burada daha rahat etmesini sağlayacak işlerin peşindeyiz. Birçok şehirde ilçe, büyükşehir kavgalarını duyabilirsiniz. Ama hamdolsun Kayserimizde bu konuda bir gönül ve güç birliği var. Cenab-ı Allah da rahmet veriyor, güzel projeler ortaya çıkıyor. Yaptığımız bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantıların ilerleyen günlerde devam edeceğinin de sinyalini veren Özhaseki, “Bugün bitiremedik projeleri. İnşallah Büyükşehrimizin ve Melikgazi’mizin projelerini bir kez daha masaya yatırıp çalışmalar yapacağız. O çalışmalarda da bazı projelerden bahsedip inşallah müjdeler vereceğiz.” diyerek konuşmasını tamamladı. -GA-( AK PARTİ) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft