• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

ÖZHASEKİ, KİLİS BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN’I ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜRDÜ

ÖZHASEKİ, KİLİS BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN’I ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜRDÜ
622 Görüntülenme
23 Ekim 2020-14:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis Belediye Başkanı’nı tebrik ederek yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kilis halkına da selamlarını iletti.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Cumhurbaşkanı’na, “Bu bayrağı daha ileriye taşıyarak götüreceğim. Sizlerinde her zaman desteğini gördük ve görmeye devam ediyoruz. Teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Biraz önce meclisimizde alınan kararların meclisimiz için hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Hepinizin de bildiği gibi değerli başkanımız kısa bir müddet önce hayatını kaybetti. Yattığı yer nur olsun. Yıllarını hizmetle geçiren bir kardeşimizdi. Gecesi,gündüzü Kilis’ti. Düşüncesi,ufku ve idealleri hep Kilis üzerineydi. Ankara’ya geldiğinde yanıma uğrar ve ufakta olsa sorunlarını dile getirirdi. Bugün burada tüm meclis üyesi arkadaşlarımızın oy birliği ile Servet kardeşimizi seçtiniz. İnşallah kalan hizmet süresi içerisinde de bu birliktelik devam eder. Bu bölgede şehrin geleceğini yerel yönetimler tayin ediyor. Eğer yerel yöneticiler kendi aralarında birliği, dirliği sağlamışlarsa şehri nereye götüreceklerini biliyorlarsa bu şehrin geleceği açıktır” dedi.

Başkana söz verdiğini açıklayan Özhaseki, “Bir ya içinde belediyecilikte tecrübeli bir ekiple gelip,kalacağız ve çalışacağız. Projeleri tek tek gözden geçireceğiz. Bende 21 yıl belediye başkanlığı yaptım ve 5 seçime girdim. Başkanımızla çalışıp önümüze bakacağız” diye konuştu. -GA-(GİZEM ABATAY)               

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft