• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

ÖZHASEKİ’DEN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

ÖZHASEKİ’DEN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
631 Görüntülenme
21 Ağustos 2020-15:29

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediyeciliğin aşk işi olduğunu vurgulayarak,“Belediyecilik zor iş aslında ama bir aşk işidir. Belediyecilik yapmak için biraz yürek ister, biraz sabır, biraz çaba ve alın teri ister. Uykusuz geceler,stresli ortamlar ve kaygılı bekleyişler hep bizim belediye başkanı arkadaşlarımızı bekler. Eğer siz inanmışsanız ve bir dava adamı olduğunuzu her fırsatta ifade ediyorsanız sırat-i müstakim yaşamaya  ah etmişseniz ve böyle ölmeyi göze almışsanız. Bu çileleri çekmeye gönüllü olarak bir belediye başkanı her zaman talip olur. İyi niyetle yola çıkan,uğraşan arkadaşlarımız başarılı olurlar. Seçimlerden bu yana yaklaşık 1,5 yıl kadar zaman geçti. Belediye başkanı arkadaşlarımız büyük bir gayretle  uğraşıyorlar. Anketler yaptırdık. Arkadaşlarımızı müthiş başarılılar. Vatandaş seviyor ve güvenini devam ettiriyor.o anketleri de paylaşacağız.  Yakın bir zaman içerisinde   illerimize giderek arkadaşlarımızla projelerini görüşeceğiz. Pandemi dönem. İyi niyetli belediye başkanlarıyla kötü niyetli olanları açığa çıkardı. Bizim belediye başkanlarımız sizin verdiğiniz talimatla valilerimizle, kaymakamlarımızla kol kola girdiler. Gece gündüz yardım edilmesi gereken herkese ulaşmaya çalıştılar. Kimi amcanın çiftini sürdüler, kimi teyzenin bulaşıklarını yıkadılar. Devletin bir parçası olarak elerlinden gelen bütün gayreti gösterdiler. Kimisi de ayrı bir baş çekerek dışarıda başka alemlere yürüdüler. Ben  1,5 senedir yüzümüzü ak eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.              

2023 yılındaki seçimlere de değinen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “2023 seçimlerine giderken 6,5 milyon gencinde karşımızda olduğunu görerek, bilerek onlara ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum” diye konuştu. -GA-( GİZEM ABATAY)      

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft