• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞILANIYOR

SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞILANIYOR
668 Görüntülenme
14 Ocak 2021-17:19

Korona virüs (Covid-19) salgını ile yaklaşık 11 aydır mücadele veren sağlık çalışanlarına Acil Kullanım Onayı verilen CoronaVac aşısı yapılmaya başlandı. Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’ye de ulaştırılan CoronaVac aşısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlandı. 

Aşı olan isimler arasındaki Kayseri Şehir Hastanesi iş sağlığı güvenliği birim sorumlusu Mehmet Seferoğlu, pandeminin başından bu yana canla başla mücadele ettiklerini belirterek, hiç tereddüt etmeden aşıyı yaptırdığını söyledi.

Şehir hastanesi böbrek taşı kırma ünitesinde görevli sağlık personeli Mehmet Tutan ise kafasında hiçbir soru işareti kalmadan aşısını yaptığırdığı ve herkesinde gönül rahatlığı ile bu aşıyı yaptırabileceğini vurguladı.

Aşı çalışması ile ilgili bilgiler veren pandemiden sorumlu Başhekim Yardımcısı Abdullah Gür ise bu salgında en önde mücadele edenlerin sağlık çalışanları olduğunu, bu yüzden de aşılamanın sağlık çalışanlarından başlatıldığını belirtti. İlk olarak hastanedeki 1400 sağlık çalışanını aşılayacaklarını söyledi.-ED-(AA)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft