• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2448,14
  • ÇEYREK ALTIN
    4027,89
  • BITCOIN
    2053764,31

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ÜRETİMİN AKSAMAMASI LAZIM”

 “ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ÜRETİMİN AKSAMAMASI LAZIM”
657 Görüntülenme
19 Ağustos 2020-15:56

Salgına karşı en üst düzeyde tedbir almanın sanayi ve üretim açısından önemli olduğunu açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde bir süredir çok ciddi bir salgınla karşı karşıya. Sanayimiz ve üretimimizin devamlılığı açısından bunu görmezden gelme şansımız yok. Her gün çevremizde birileri bu virüsten etkilenirken, sanayiciler olarak bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

 

Salgının ülkemizde yayıldığı ilk andan itibaren, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında, Başkanımız Sayın RifatHisarcılıklıoğlu önderliğinde 365 Oda/Borsamızla bu işe sahip çıkarak, süreci en iyi şekilde yürütme çabasında olduk. Şartlar ne olursa olsun üretimin aksamaması adına gayret gösterdik. Bugünde hem pandemi kurallarını hatırlatmak, hem de sanayicimizin yanında olduğumu hissettirmek adına OSB’mizde bazı firmalarımız ziyaret ettik. Sanayicilerimizin kurallara uygun üretim yapması bizi mutlu etti. Bu süreci de inşallah hep birlikte atlatarak ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte pandemi kurallarına dikkat ederek, üretime devam eden tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum” dedi. -GA-(KAYSO) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft