• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
713 Görüntülenme
21 Ekim 2021-10:33

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetimi Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ali Karagöz ve Süleyman Özdemir yer alırken, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan ise  Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Doğan yer aldı.

Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Kayseri için Yozgatlılar Federasyonu olarak derneklere büyük katkıda bulunuyorlar. Şehit aileleri ve Gaziler olarak ve bir sivil toplum kuruluşu olarak birlikte çalışmalar yapmak, Kayserimiz için, milletimiz için faydalı olan ne varsa birlikte çalışacağız. Tekrardan görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Sizleri burada ağırlamaktan çok gururluyuz. Çünkü şehit aileleri ve gaziler derneği bizim için, ülkemiz için çok önemlidir. Bizlerde biliyoruz ki Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar olarak ve Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak fazla sayıda şehit verdiğimizi biliyoruz. Gazilerimiz olduğunu biliyoruz. Yozgatlı hemşerilerimizin burada defin olduğunu biliyoruz. Bizleri ziyaret etmeniz önemlidir. Bundan önceki süreçte sizlerle bazı konularda istişare ettik. Bizimde Yozgatlılar Federasyonu başkanı olduğumuz dönemle birlikte bu çalışmalarımızı hayat geçirmeyi arzu ediyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Ziyaretin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a Türk bayraklı plaket takdim etti.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft