• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ŞEHİT POLİSİN ÇOCUKLARI BABALARININ MEZARI BAŞINDA SELAM DURDU

ŞEHİT POLİSİN ÇOCUKLARI BABALARININ MEZARI BAŞINDA SELAM DURDU
669 Görüntülenme
09 Nisan 2021-15:39

ŞEHİT POLİSİN ÇOCUKLARI BABALARININ MEZARI BAŞINDA SELAM DURDU

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla Asri Mezarlık'taki Polis Şehitliği'nde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve törene katılanlar şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Karabörk, burada şehit aileleriyle sohbet etti.

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında 2016 yılında şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa'nın çocukları Yusuf, şehadetten sonra dünyaya gelen ve babasının adını taşıyan Ramazan da şehitliğe geldi.

Polis üniforması giyen Yusuf ve kardeşi Ramazan dua edip, babalarının mezarı başında selam durdu.

Kırboğa'nın ağabeyi Mehmet Ali Kırboğa, gazetecilere, terörü lanetlediklerini söyledi.

Şehit kardeşi ile gurur duyduğunu belirten Kırboğa, şunları kaydetti:

"Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Başımız dik. Ramazan'ın çocukları bize emanet, gözümüz gibi bakacağız. Devletimiz de bakıyor, çok şükür. Kendi adını verdiğimiz çocuğu, babası şehit olduğunda henüz doğmamıştı. Babasını görmek nasip olmadı. Dünyaya gelmeden babası şehit oldu. Yusuf da bir yaşındaydı."

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu.-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft