• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL VEDA ETTİ

SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL VEDA ETTİ
513 Görüntülenme
21 Ocak 2022-17:45

SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL VEDA ETTİ

29 Temmuz 2016 yılından bu yana Kayseri İl Müdürü olarak görev yapan Hasgül bu süre zarfından bir çok önemli çalışmaya imza atarken Kayseri SGK İl Müdürlüğü’ne ise Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Güney atandı.

Bakanlığın yaptığı atama ile Ankara SGK Il Müdürlügüne atanan Hacı Ali Hasgül, düzenlediği basın toplantısıyla hem kurum personeli hemde Kayseri halkıyla vedalaştı. Sevinç ve burukluğu birarada yaşadığını kaydeden Hacı Ali Hasgül, “14 yıldır sosyal güvenlik kurumunda yöneticilik yapıyorum. Şehrimizi ve insanlarımızın refahı için elimizden geleni yapmaya çalıştık” dedi.

Hasgül konuşmasının ardından görevini SGK İl Müdürlüğü’ne atanan Hamdi Güney’e devretti.

29 Temmuz 2016 yılından bu yana Kayseri SGK İl Müdürü olarak görev yapan Hasgül, bu süre zarfında bir çok önemli çalışmaya imza atan isim oldu. Kayseri’de sevilen bir bürokrat olan Hasgül, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde FETÖ örgütü ile iltisaklı olduğu belirlenen sağlık kuruluşlarının kapatılmasında önemli rol üstlendi.

Sürekli yenilenen kurum içi mevzuatlara hakim bir yapıda olan Hasgül, SGK sıklıkla firma ziyaretlerinde bulunarak, yapılandırmalar ve bu yapılandırmaların ardından alacakların tahsilatlarının düzenli şekilde yapılmasını sağladı. Yapılan tüm bu hizmetlerin neticesi olarak  SGK’yı diğer iller arasında ilk sıralara taşıyan isim oldu.

Vatandaşları ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden hizmet anlayışını kurum içerisinde benimseten Hasgül, bundan sonraki mesleki tecrübe ve deneyimlerini başkentlilerle paylaşacak.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft