• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

SİTE VE BİNA YÖNETİCİLERİ İLE PANDEMİ TOPLANTISI

 SİTE VE BİNA YÖNETİCİLERİ İLE PANDEMİ TOPLANTISI
703 Görüntülenme
26 Ağustos 2020-16:11

Vali Şehmus Günaydın’ın talimatlarıyla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, site ve bina yöneticileri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli tarafından bilgilendirildi.

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, site ve bina yöneticilerine son derece önemli görevler düştüğünü belirterek, site içerisinde ortak kullanım alanlarında dikkat edilmesi gereken hususlar, İçişleri Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulu’nun önerileri dikkate alınarak, site giriş ve çıkışlarında gerekli önlemlerin alınması, başta MASKE-MESAFE-TEMİZLİK konuları olmak üzere, karantinaya alınan binalarda ve dairelerde uygulanacak olan izolasyon tedbirleri ve bina görevlisi olarak çalışan personellerin dikkat edeceği hususlar hakkında site ve bina yöneticilerini bilgilendirdi.

Toplantı, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli’nin site ve bina içerisinde uyulması gereken kurallar ile ilgili hatırlatmalarının ardından site ve bina yöneticilerinin sorun ve taleplerini iletmeleri ile sona erdi. -GA-(VALİLİK)

 

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft