• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

SİYASETÇİ İŞ İNSANI GENÇ’TEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

SİYASETÇİ İŞ İNSANI GENÇ’TEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
631 Görüntülenme
30 Eylül 2021-11:15

SİYASETÇİ İŞ İNSANI GENÇ’TEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulunan isimler arasında CHP önceki dönem milletvekili adayı iş insanı Aşkın Genç’te yer aldı. Ziyarette konuşan Aşkın Genç, “Deniz Çağan’ı biz kayseri’de genelde medya dünyasından biliriz. Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçildi. Şahsım adına kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Basın ve medya camiasında güzel işler yaptı, şimdi de yozgatlılar federasyonunda çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Türkiye genelinde çok ciddi bir Yozgatlı potansiyeli var. Kayserimizde de ciddi bir kitle var. Sevgili Çağan’ın hemşehrilerine güzel önderlik yapacağına, yönlendireceğine, her konuda bölgesine destek olacağına canıgönülden inanıyorum ve kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, CHP önceki dönem milletvekili adayı aynı zamanda Kayserimize değer katan önemli bir firmanın yönetim kurulu başkanı olan Aşkın Genç’in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sizlerin hem siyasi hem de ticari anlamdaki çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Kayserimiz için sağladığınız değerlerin farkındayız. Bizler bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. CHP’nin yönetiminde de Yozgatlı hemşehrilerimizin yer almasını istiyoruz. Ziyaretleriniz bizleri onure etti. Bizler bu görevi devraldığımızda Kayseri’de ki en büyük STK’lardan birisinin başına geçmiş olduk. Bu çerçevede görevimizin ağırlığı ve sorumluluğunu biliyoruz. Bu doğrultuda çalışacağız. Sizlere de nazik ziyaretleriniz için bir kez daha hem şahsım hem de yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft