• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

TALAS BELEDİYESİ MEHMET AKİF’İ ONLİNE OYUNLA ANDI

TALAS BELEDİYESİ MEHMET AKİF’İ ONLİNE OYUNLA ANDI
536 Görüntülenme
28 Aralık 2020-15:19

Milli Şair’in hayatından kesitlerin sunulduğu ‘Buradan Bir Ragif Geçti’ adlı oyunu sahneye koyan Talas Belediyesi Kayseri Sahne Tiyatrosu oyuncuları büyük takdir topladı.

Belediye Meclis Salonu’nda sahnelenen ve Talas Belediyesi instragram hesabından canlı olarak yayınlanan oyunu Aytekin Aydoğan yazdı ve yönetti.

GENÇ KADRO BEĞENİ TOPLADI 

Osman Varsat, Hilal Pelin Ay, Serkan Berberoğlu, Adem Çiftçi, İbrahim Boyraz, Hanife Esmer, Altan Yücel, Eren Ayazma, Berkay Muslu ve Enes İlkyaz’ın rol aldığı tek perdelik oyunda Mikail Gözelce, Harun Kırım ve Erdi Uzun da teknik ekip olarak destek sağladı.

Pandemi tedbirleri nedeniyle seyircinin alınmadığı oyunu online olarak Talas Belediyesi instagram hesabından tiyatroseverlerle buluşturan Kayseri Sahne Tiyatrosu ekibinin performansı büyük beğeni topladı.

BAŞKAN YALÇIN PROVAYI İZLEDİ

Öte yandan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da oyunun provasını izleyerek gençlere moral ve destek verdik.

Tiyatronun çok önemli bir sanat olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, bu sanata gönül veren gençleri tebrik ederek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

2021 Yılının TBMM tarafından ‘İstiklal Marşı Yılı’ olarak kabul edildiğini hatırlatan Başkan Yalçın, Milli Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u ölüm yıldönümünde böyle bir oyunla andıklarının altını çizdi.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft