• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

TALAS BELEDİYESİ’NDEN BİSİKLET YOLU ATAĞI

TALAS BELEDİYESİ’NDEN BİSİKLET YOLU ATAĞI
533 Görüntülenme
12 Aralık 2021-12:53

TALAS BELEDİYESİ’NDEN BİSİKLET YOLU ATAĞI

Yenidoğan Çimenli Caddesi boyunca uzanan ve atıl halde bulunan alanı değerlendiren Talas Belediyesi, TOKİ (Toplu Konut İdaresi) konutları bölgesinden başlayan ve Erciyes Üniversitesi lojmanları boyunca devam eden hatta bisiklet yolu yaptı. Ayrıca yolun etrafında parklar, çocuk oyun alanları ve spor sahaları inşa eden Talas Belediyesi, bölge hem bölge sakinleri hem de civarda yaşayan vatandaşlar için spor yapma, dinlenme ve hoşça vakit geçirme imkanı sağlamış oldu.

“YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da bölgede incelemeler yaparak yürüyüş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Yalçın, Talaslıların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçeye bin 650 metre gidiş, bin 650 metre de geliş olmak üzere toplam 3 bin 300 metre yeni bisiklet ve yürüyüş yolu kazandırdıklarını ifade eden Başkan Yalçın, “Burası atıl vaziyette duran, tanımsız bir alandı. Başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde çok güzel bir bisiklet ve yürüyüş yolu ortaya çıktı. Ayrıca içerisinde dinlenme mekanları, spor sahaları ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu toplam 21 bin 300 metrekare yeşil alan oluşturduk. Kullanılmayan boş bir alanı böyle güzel bir projeyle ilçemize kazandırmış olduk. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun, keyifle kullansınlar” dedi. -GA-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft