• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TALAS KIRSALINDA TEHLİKELERİ YAPILAR YIKILIYOR

TALAS KIRSALINDA TEHLİKELERİ YAPILAR YIKILIYOR
514 Görüntülenme
05 Ocak 2022-13:52

TALAS KIRSALINDA TEHLİKELERİ YAPILAR YIKILIYOR

Belli aralıklarla gerçekleştirilen yıkım faaliyetleri kırsal mahallelerde de sürdürülüyor. Başlatılan uygulama ile kullanılmayan ve tehlike arz eden metruk yapıların gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra yıkımı gerçekleştiriliyor.

Kamber Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında çevre için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan metruk binalar, sahiplerinin de onayı alındıktan sonra tek tek yıkıldı ve molozu ortadan kaldırıldı.

Öte yandan kırsal mahallelerin genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespiti yapılan 20 metruk binanın yıkımına devam edilecek. 

MUHTARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Mahalle aralarında özellikle çocuklar için tehlike arz eden yapıların yıkılmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Kamber Muhtarı Ömer Navruz, mahalle için görüntü kirliliğine de neden olan bu yapıları ortadan kaldırıldıkları için Talas Belediyesi’ne ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.-ED-(TALAS BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft