• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TALAS’TA UZAKTAN TARIM VE HAYVANCILIK EĞİTİMİ SÜRÜYOR

TALAS’TA UZAKTAN TARIM VE HAYVANCILIK EĞİTİMİ SÜRÜYOR
552 Görüntülenme
23 Aralık 2020-17:29

Talaslı üreticilerin kış dönemindeki boş vakitlerini verimli şekilde geçirmesini sağlamak amacıyla başlatılan program, Talas Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Seyrani Ziraat Fakültesi işbirliğiyle gerçekleşiyor.

ERÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Konca tarafından verilen uzaktan eğitim programında bu hafta hayvan besleme ve bakımı konuları ele alındı.

HAYVAN BESLEMEDE SUYUN ÖNEMİ

“Hayvancılığa dair tüm konularla ilgili elimizden ne geliyorsa burada anlatmaya çalışacağız.” diyen Prof. Dr. Yusuf Konca, kuraklığın çok konuşulduğu bu günlerde tarım ve hayvancılık açısından suyun önemine değindi.

Suyun hem insan hem de hayvan sağlığı açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden Konca, üreticilere ulaşmada sağladığı destekten dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a da teşekkür etti.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft