• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

TEKVANDO ŞAMPİYONALARA HAZIRLANIYOR

TEKVANDO ŞAMPİYONALARA HAZIRLANIYOR
563 Görüntülenme
07 Ekim 2020-17:06

Melikgazi Belediyespor Kulübü'nün down sendromlu tekvandocusu Büşra Yolun, şampiyonalara hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 14 yaşındaki Yolun, altın madalya hedefiyle Avrupa ve Dünya şampiyonalarına hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yolun’u başarısından dolayı kutlayarak, herkese örnek olması gerektiğini belirtti.

Palancıoğlu, Yolun'un kendilerini çok mutlu ettiğini anlatarak, "Büşra kızımız 2 yıl önce bizimle tanıştı ve hayatı değişti. Hem sosyalleşme konusunda hem de özgüven, fiziksel gelişim ve kendini ifade etme konusunda büyük gelişmeler oldu. Vücudunu daha esnek kullanmaya başladı. Sporun Büşra’da meydana getirdiği değişimler bizleri çok mutlu etti. Kendisini başarılarından dolayı kutlarım. Sporcularımızda emeği çok olan ve onlara destek olan antrenör Yavuz Sayan'a da teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft