• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

TOK VE ÇELİK’TEN KGC’YE ZİYARET

TOK VE ÇELİK’TEN KGC’YE ZİYARET
774 Görüntülenme
11 Ocak 2021-16:16

Mhp Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, “Değerli il başkanımız her zaman bize yakın duran bir başkanımızdır. Kendisini burada ağırlamaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi.

 Mhp Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, “Ben yıllar içerisinde bu teşkilatlarda hizmet etmiş bri kardeşinizim bu süre içerisinde her zaman gazeteci arkadaşlarımla her türlü birliktelik yaşadık. Bunu da doğru bir hamle olarak gördüm. Çünkü gazeteciler toplumun önünde olan kişilerdir. Siyasiler v e gazeteciler ne kadar birliktelik ruhu gösterirse toplum bundan fayda görmüştür. Bu nedenle de sizlerle çalışma hayatım içerisinde her zaman belli bir yakınlık içerisinde bulundum. Bizler parti olarak sizlerin faydasını şu şekilde gördüm. Genel başkanımızın bizlere ulaştırdığı bütün talimatları sizler vasıtasıyla en ücra köşedeki vatandaşa bile ulaştırıyorsunuz. Sizler vasıtasıyla yine bugün Kayseri kamuoyuna iki önemli konuyu hatırlatmak isterim. Birincisi gündemimizde olan pandemi devletimizin verdiği kurallara uyduğumuzun sonucunu yaşadığımız bir dönemdeyiz. O nedenle hepimiz devletin verdiği kurallara uyalım. İkinci uyarı ise sosyal medyada yer alan bir konuyu gündeme getirdik. Konu ise su kıtlığı. Elimizde olan su kaynaklarını doğru ve mantıklı kullanalım. Bunu da sizler vasıtasıyla vatandaşlara duyurmak istedim” diye konuştu.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, “Gazetecilerimizin yine bizim aynı eksende düşünebilen Türk milletinin menfaatleri adına mücadele eden, Türk milletinin en doğru bilgiyi alabilmesine vesile eden herkese teşekkür ediyoruz. Sizler var olduğunuz sürece bizlerde güç buluyor ve mücadelemizde azimle gayret ediyoruz. Bütün gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft