• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2475,26
  • ÇEYREK ALTIN
    4072,68
  • BITCOIN
    2053764,31

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASİ ŞUBE BAŞKANI ESMER, GÜVEN TAZELEDİ

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASİ ŞUBE BAŞKANI ESMER, GÜVEN TAZELEDİ
830 Görüntülenme
31 Mart 2021-17:17

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASİ ŞUBE BAŞKANI ESMER, GÜVEN TAZELEDİ

Özel bir otelde gerçekleştirilen Türkiye Haber-İş Sendikasının 9. Olağan genel kurulun açılışında konuşan şube başkanı Suat Esmer, “2020 yılında ortaya çıkan cavut-19 virüsü tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de çok büyük etkileri oldu. Çalışma hayatımızda büyük tecrübeler yaşattı. Bizler özveri ile görev yaparken konuştukları zaman kül bırakmayan idarecilerde gördük bunları unutmadık unutmayacağız” dedi.

Genel kurul divanının belirlenmesinin ardından kürsüye gelen Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak ise, telekomda yaşanan gelişmelere değindi. Kayseri, samsun ve bursa bölge müdürlüklerinin kapatılmasını eleştiren Veli Solak, Telekomda toplu sözleşme görüşmelerinin 5 Nisan ayında başlayacağını söyledi. Solak, “Sıkıntılı bir süreç var. herşey güllük gülistanlık olacak değil. bunları söylerken kimse umutsuzluğa düşmesin., işsizliği biz meydana getirmedik” diye konuştu.

Pandemi sürecinde kurum çalışanlarının büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirterek bu çalışmalarının karşılığı olarak ta kendilerini sözleşme de yer aldığı şekli itibari ile onure etmelerini istediklerini kaydedin Solak, “Tezgahı bize kurdurdular ortaya bizi attılar. Beni tetikçi kullandılar. Bizde saf gibi düştük” dedi.

Solak ayrıca Telekom içerisindeki taşeron şirketlerden 11’inde örgütlenmeyi tamamladıklarının söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından genel kurula tek liste olarak katılan Suat Esmer delegelerin oyuyla yeniden başkanlığa seçildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft