Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE KAYIT ZAMANI

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE KAYIT ZAMANI
497 Görüntülenme
11 Kasım 2021-13:44

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE KAYIT ZAMANI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ali Rıza Özderici ile eşi Besime Özderici işbirliği ile hayata geçirilen Türkiye’nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kayıtlar sürüyor. Bu proje ile engelli bireylerin, bağımsız olmasını, kendi kendine yetebilmesini, üretmesini ve ayakları üzerinde durabilmesini sağlamak amaçlanıyor.

KAYSERİ, ÖZEL EĞİTİMDE DE İÇ ANADOLU’NUN EN İYİSİ OLMA YOLUNDA

Geniş bir fayda yelpazesi ile Erciyes Üniversitesi karşısında hayata geçirilen Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bireysel ve grup eğitimi sınıfları, fizik-tedavi odası, atölyeler, yaşam evleri, aile ve bireysel görüşme odaları, çok amaçlı konferans salonu ile İç Anadolu’nun en iyi merkezi olma yolunda ilerleyecek.

Merkez, kütüphane, spor salonu, yüzme ve hidroterapi havuzu, engelsiz spor salonundan, spor sahası, hobi bahçesi, kum havuzuna kadar öğrencilerin fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını desteklerken, sosyal yaşam becerilerini güçlendirecek tüm yapılarla vatandaşa sunulacak.

KONTENJANLAR SINIRLI

Zihinsel, bedensel, işitme ve görme engelli bireylerin yansıra, özel öğrenme güçlüğü, yaygın gelişimsel bozukluklar, dil ve konuşma güçlüğü destek programları ile engelli vatandaşlarımızın hizmetine hazır olan projede sınırlı kontenjandan faydalanmak için kayıt başvurusu devam ediyor.

Alanında uzman bir kadroyla hayata geçirilen projede,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak verilecek hizmetlerin vatandaşın istifade edeceği en üst düzeyde olması hedefleniyor.-ED-(BSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft