• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

ÜMİTCAN UYGUN, BU KEZ DE ESRA HANKULU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÖZALTINA ALINDI

ÜMİTCAN UYGUN, BU KEZ DE ESRA HANKULU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÖZALTINA ALINDI
579 Görüntülenme
05 Ağustos 2021-16:38

ÜMİTCAN UYGUN, BU KEZ DE ESRA HANKULU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNE İLİŞKİN GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve giden emniyet ekipleri, kadın cesediyle karşılaştı.

İnceleme sonucu cesedin 25 yaşındaki Esra Hankulu'na ait olduğu belirlendi.

Olay yerindeki arkadaşları, Hankulu'nun hayatını kaybetmeden önce Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu iddia etti.

Bunun üzerine Uygun, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince önceki gün gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada Hankulu'nun cep telefonu bulunamadı.

Ümitcan Uygun'un kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında ifadesi alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Hankulu'nun ölümüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili de hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun ile diğer şüpheliler F.G. ve D.C, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne getirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada da 3 Ağustos'ta hayatını kaybeden Hankulu'nun ölümüne ilişkin derhal soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Olay yerinde gerekli incelemelerin yapıldığı, kesin ölüm nedeninin tespiti için Hankulu'nun cesedinin Ankara Adli Tıp Şube Müdürlüğüne sevk edildiği bildirilen açıklamada, olay günü evde bulunan 3 kişinin Başsavcılığın talimatıyla gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüpheliler hakkındaki gözaltı süresinin dün bir gün süreyle uzatıldığı ifade edilen açıklamada, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.

Adliyeye sevk edilmelerinin ardından zanlılar hakkında ikinci kez bir günlük ek gözaltı süresi verildi.-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft