Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN EĞİTİM ZİRVESİ

VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN EĞİTİM ZİRVESİ
516 Görüntülenme
12 Ağustos 2022-14:21

VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN EĞİTİM ZİRVESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında ‘Eğitim Öğretim Müzakeresi’ konulu istişare toplantısına katıldı.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Vali Gökmen Çiçek’in başkanlık yaptığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ile Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

‘Eğitim Öğretim Müzakeresi’ konulu toplantıda eğitim alanındaki çalışmalar istişare edilirken, Başkan Büyükkılıç, Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile selamlaşarak, sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “En büyük geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Toplantıda platformumuzun paydaşlarıyla bir araya gelerek eğitim alanında yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Toplantıda, eğitimciler tarafından eğitim ve öğretim alanındaki projelerin de sunumu yapılırken, katılımcılar arasında görüş alışverişinde de bulunuldu. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft