Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

YAHYALI BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPTI

YAHYALI BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPTI
553 Görüntülenme
01 Mart 2021-14:31

YAHYALI BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISI YAPTI

Belediye Başkanı Esat Öztürk başkanlığında meclis salonunda toplanan belediye meclisinde3gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda; Dedeman Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin şartlı nakdi bağış yapma talebi, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ve Covid-19 aşılama hizmetleri ile belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Kamyonet (BB Van) alınması gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, Kırsal Mahallelerin belirlenmesi gündem maddesiaraştırılmak üzere ilgili komisyona havale edildi.

Dedeman Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin şartlı nakdi bağış yapma talebi görüşülürken konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,“Öncelikle geçtiğimiz günlerde yaşanan kazadan dolayı Dedeman Madenciliğe baş sağlığı diliyorum. İlçemiz adına ne zaman Dedeman Ailesi’nden talepte bulunsak bizi geri çevirmediler. Dedeman Madencilik, Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ve Covid-19 aşılama hizmetlerinde kullanılmak üzere kamyonet alımı için belediyemize 150 bin TL şartlı bağış yapmak istediklerini belirttiler. İş adamlarımızın doğduğu ve doyduğu yerle ödeşmesi çok çok önemli diye düşünüyorum. İlçemizde RES, HES ve GES ile uğraşan iş adamlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin” dedi.-ED-(YAHYALI BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft